مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن فروشنده ملک در موعد مقرر

با سلام خدمت وکلای دلسوز،بنده یک واحد آپارتمان نوساز را خریداری کرده ام و فروشنده گفت که سندش تا 2ماه دیگه حاضر میشه،ولی اینجور که از اهالی ساختمان پرس و جور کردم سند این آپارتمان باید 2سال پیش میومد و سازنده خیلی کوتاهی میکنه ،بنده یک هفته دیگه طبق قولنامه ای که با فروشنده نوشتیم وقت برای دفترخانه جهت انتقال سند داریم، اگر فروشنده در موعد مقرر سند نزند چیکار بکنم

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود درتاریخ مقرر در دفترخانه شما حاضر شوید و در پایان وقت اداری گواهی عدم حضور بگیرد و سپس دادخواست مرتبط مطذح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در دفترخانه شما حاضر شوید و در پایان وقت اداری گواهی عدم حضور بگیرد و سپس دادخواست مرتبط مطرح کنید