مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سال 92 همسر سابقم با امصا خودش دست چکی از بانک گرفته و کلی با چک کار کرده.یک برگ چک برگشت خورده و کسی که برگشت زده از من شکایت کرده هرچی میگم امضا من نیست بفرستین کارشناسی تا ثابت بشه اعتراض من و رد میکنن. تمام حسابهام و مسدود کردن باید چی کار کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شمابایدایراد شکلی بگیرید که دعوا متوجه من نیست وصادرکننده شوهر سابق شما است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد پرونده در چه مرحله ایی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که انکار کنید موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.
اگر امضاء شما نیست می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید