مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام. همسر بنده 70 روزه خونه رو همراه با دو فرزندم به علت مریضی مادرش ترک کرده من با خانواده خانمم رفت و امد ندارم الان این 70 روز با این گرانی غذای بیرون نمیدونم چکار کنم وقتی میگم من الان چکار کنم میگه تا مادرم خوب نشه من نمیام من تو این روزها بیمار هم شدم اما اولویت اول همسرم مادرشه دیگه من هم بریدم قصد طلاقشو دارم ضمنا تو این 70 روز یک بار غذا درست نکرده برام بیاره این من پیر بشم چجوری میخواد ازم نگهداری کنه لطفا بهترین راه رو برای پیشنهاد کنید تا طلاقش بدم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی این طور است نفقه ساقط می‌شود فعلا با این کسر نفقه بسازید تا بعد اگر بخواهید طلاق بدهید باید کلیه حقوق مالی وی را کمال و تمام بپردازید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با شرایط هم به صورت موقت کنار بیاید و خودتان غذا درست کنید تا مشکل مادر همسر برطرف شود. اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به تمکین دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام دادخواست الزام به تمکین پیگیری نمایید