مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

با آقایی آشنا شدم که 47ساله هستن قبلا ازدواج داشتن و متارکه کردن الان قصد ازدواج با بنده که دوشیزه و مجرد میباشم را دارند میخوام بدونم راهی هست بدونم بعد متارکه ازدواجی داشتن چه عقد چه صیغه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

عقد دائم در شناسنامه هست و صيغه را نمیتوان متوجه شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عقد دائم که اگر داشته باشند و زن داشته باشند دفترخانه نمی تواند عقد شما را ثبت کند، صیغه موقت قابل پیگیری نیست