مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من برای نفقه 1 سال پیش اقدام کردم الان برام رای اومده ک نوشته 1500 نفقه و اخر متن رای نوشته این رای قطعی است
سوال اول
1.
این رای قطعی است ینی چی ؟؟؟
ینی کلا پروندم تموم شد دیگ شوهرم نمیتونه اعتراض کنه و هی نفقه و تمکین رو کشش بده ؟؟؟
سوال دوم
2.
رای ب نفع من شده ب 1500 و تهیه خونه و اسباب خونه
میخوام بدونم من نفقه ای ک تو قباله ازدواجم نوشته شده 5 میلیون تومن ک از این الان فقط 1500 ب من رای دادن ، میخوام بدونم اگه شوهرم خونه و اسباب نگیره ک میدونم نداره ک بگیره چ زمانی میتونم بقیه 3500 رو بگیرم؟؟؟
تو اجرا احکام موقعی ک 6 ماه نفقه منو نداد اونجا میتونم برا اسباب و خونه ای ک تهیه نکرده ازش پول بگیرم؟؟؟؟
همینو خلاصه و دقیق بگین من بفهمم چجوری
.
سوال سوم
3.
این رای ک ب نفقه 1500 برا من شده این نفقه از همون 1 سال پیش ک برا نفقه اقدام کردم ب من تعلق میگیره دیگه ؟؟؟
ینی میتونم بابت 1 سال پیش ک نفقه تازه خواستم تا الان ک تازه رای صادر شده درخواست نفقه ماه های قبل بکنم ؟؟؟
.
بی زحمت 3 تا سوالم رو جواب بدین
خدا خیرتون بده
خسته نباشین واقعا
ممنون از وقتی ک میزارین و پاسخگو هستین واقعا ممنونم

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام رای قطعی یعنی غیر قابل اعتراض از طرف شما یا همسرتون
سوال دوم : ملاک حکم قاضی است نه سند ازدواج
سوال سوم : اگر در مورد ماه های قبل حکم صادر نشده و مورد تقاضای شما هم نبوده می تونید دادخواست مجدد یدید