مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن گمشده

با سلام و خسته نباشید، میخواستم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید تا بدونم از چه طریقی و از کجا میتونم مادر خودم رو که 27 سال پیش از پدرم جدا شده و از آن زمان تا اکنون او را ندیده ام پیدا کنم، من به ثبت احوال مراجعه کردم و ثبت احوال به من گفت از یک مرجع قضایی باید حکمی بگیرم که در اون حکم نوشته شده باشد آدرس و مشخصات کسی که میخواهم رو بهم بدهند

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما باید دادخواست تامین دلیل (صورت برداری و حفظ دلایل موجود) به شورای حل اختلاف تقدیم کنید.