مشاوره حقوقی رایگان - شکایت چک قرارداد

سلام بنده طی قراردادی 2 فقره چک کشیدم که در چک ها ذکر شده بابت قرارداد فلان
در قرارداد هم چک ها با شماره ذکر شده و شروطی برای پاس شدن چک ها ذکر شده
شروط قرارداد انجام نشده و حق پاس کردن چک ها را نداشتن و باید عودت میدادن
ولی یک فقره از چک ها پاس شده و یک فقره دیگر برگشت خورده و از بنده بابت پاس نکردن چک شکایت کردن
میتونم خیانت در امانت بگیرم برای چک ها؟ کلا چه شکایاتی میتونم بکنم از طرف قرارداد؟
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله شکایت خیانت در امانت واز لحاظ حقوقی دادخواست الزام به انجام تعهد

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

نسبت به مطالبه وجه چک میتونید دادخواست تقابل بدین و ادعای خود را مطرح کنید چنانچه ادعای شما مبنی بر عدم انجام تعهدات مطابق قرارداد محقق شود از پرداخت چک دوم معاف خواهید شد همچنین به استناد رایی که به نفعتان صادر می‌گردد میتوانید مبلغ چک اول را نیز مطالبه کنید
توصیه اکید میکنم حتی الامکان وکیل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد شما باید توسط وکلای دادراه بررسی شود تا راهکار مناسب به شنا ارائه گردد