مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد از طرف خریدار خودرو

سلام . بنده سال 98 یک دستگاه خودرو به شخصی فروختم که به صورت اقساط خریده بودم . قرار شد آخرین قسط خودرو را خریدار پرداخت کند ولی متاسفانه ایشان قسط را پرداخت نکردند و شرکت لیزینگ سایپا چک من را برگشت زده از تاریخ 98/11تا به الان کلیه حسابهای من مسدود شده که باعث شده من ضرر زیادی رو متحمل بشم . هنوز بعد از 27 ماه خریدار قسط را پرداخت نکرده ضمن اینکه به مبلغ قسط جریمه سنگینی تعلق گرفته . با توجه به اینکه خریدار ساکن کرمانشاه هستند و به هیچ عنوان جواب تماس بنده را نمیدهند و حتی نسبت به اظهارنامه که برایش فرستادم هم هیچ کاری انجام نداده ، خواهش میکنم بفرمایید من باید چکار کنم که ایشان قسط خودرو و جریمه آن به علاوه ضرر و زبان من بابت مسدود شدن حسابهای بانکیم را پرداخت کنند .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اقساط را پرداخت کنید سپس علیه خریدار دادخواست بدهید.
یا از شرکت بخواهید که خودرو را توقیف کند.