مشاوره حقوقی رایگان - نفقه خودم

نزدیک نه ماه هست که با وجود فرستادن اظهارنامه برای شوهرم اقدامی برای برگشتن من فراهم نکرده البته بنده هفت ماه هست که نفقه خود را اجرا گذاشتم خواستم که حکم جلب را بگیرم تا بتوانم از این طریق طلاق بگیرم اما به من نامه توقیف اموال دادن با وجود اینکه چند سال هست از او دور زندگی میکنم و خبری از اموالش ندارم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما با شماره ملی شوهر استعلام میگیرید اگر اموالی نداشت حکم جلب صادر میشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر همسرتون مالی یا حسابی جهت توقیف نداشته باشه جلب صادر میشه