مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تعلیق اجرای مجازات

باعرض سلام بر کارشناس محترم، و با آرزوی قبولی دعاها و حاجتهای ایشان در پیشگاه خداوند. ماده 46 قانون مجازات اسلامی اشعار می دارد: در جرائم تعزیری درجه سه تا هشت دادگاه می تواند درصورت وجود شرایط مقرر برای تعویق صدور حکم... ((الف-وجود جهات تخفیف، ب-پیش بینی اصلاح مرتکب، پ-جبران ضرر و زیان یا برقراری ترتیبات جبران، ت-فقدان سابقه کیفری موثر)) و ماده37 قانون مجازات اسلامی اشعار می دارد: درصورت وجود یک یا چندجهت از جهات تخفیف... کارشناس محترم سوال اینست که برای تعلیق اجرای مجازات هرچهار شرط الف و ب و پ و ت الزامی است ؟ یا اینکه به مانند تخفیف مجازات یک جهت از جهات هشت گانه تخفیف باشد کافی است و لازم نیست هرچهار شرط باشد بلکه یک شرط مثلاً الف یا ب یا ت یا پ باشد دادگاه می تواند مجازات را تعلیق کند؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
به نظر میاد شما دانش آموخته یا دانشجوی یا آشنا و علاقمند به حقوق باشی. در هر صورت وجود هر 4 بند الزامیست یعنی بین همه بندها "و" هست نه "یا".
موفق باشید