مشاوره حقوقی رایگان - سوال در راجع پیگیریها و جواب کمیسیون جانبازی

با سلام و احترام خدمت شما عزیزان تقریبا حدود چهار ماه میشه که پرونده جانبازی مو به بنیاد و امور ایثارگران محل خدمتم فرستادم برای درصد کمیسیون جانبازی اما سه روز پیش به یگان خدمتی ام مرزبانی تماس حاصل نمودم فرمودند جواب کمیسیون جانبازی ات مرزبانی ناجا تایید شده ارجاع شده به ناجا آیا سوال ام این است آیا کمیسیون درصد جانبازی ام رو الان مشخص میکنه یا بعد از کمیسیون خواهشا عزیزان بدین هر روز نگرانم

پاسخ ها :

پیگیری درصد جانبازی کمیسیون جانبازی جانبازی