مشاوره حقوقی رایگان - جلب برای سفته و ظهرنویس

یک سفته بیست تومنی. رو برگشن زدم و پونصد تومن هم خدمات قضایی ازم گرفت، بخاطر اینکه ادرس متهم و ظهرنویس شهرستان ثبت شده بود توی سیستم ثنا هم از شهری که معامله ماشینو کردم برگشت خورد هم از شورای اون شهر که توی حوزه ما نیست با اینکه متهم و ضامنش کلا توی همین شهر هستن و فقط ادرسشون مال جای دیگه اس و نتونستم کاری کنم سه ماه گذشته، به پولمم نرسیدم. موبایل فروشی داره ظهر نویس میخوام مسدودی اموالشون رو بزنم و حکم جلب بگیرم، پولمم برگشت نمیده خدمات قضایی و الکی میگه نامه رفته دیوان که ببینن کدوم شهر صلاحیت داره ث پول بحساب دولته، چه شکایتی میتونم مجدد بنویسم که باز پونصد پول ندم و داخل دادگاه سفته رو بزارم روی پرونده اقلا شورا شروع بشه و تعیین شعبه کنن، بتونم بکشونمشون دادگاه، ممنون میشم بگید چه نوع شکایت حقوقی کنم که برای ادرسشون مجدد درخواستمو رد نکنن و قابل قبول واقع بشه.

مچکرم از وکلای عزیز و کاردان

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
چنانچه اعلام شده که پرونده در دیوان عالی جهت تعیین مرجع ذی صلاح است میتوانید از قسمت پیگیری پرونده برای اشخاص در سامانه خدمات الکترونیک قضایی موضوع را پیگیری کنید بعد از اطمینان از صحت و سقم قضیه اقدامات بعدی را انجام دهید تعیین مرجع صلاحیتدار در دیوان مدت زمانی طول خواهد کشید.