مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام وقت بخیر این سوال اولین باره داره پرسیده ولی متاسفانه کنارگذاشته شده وتکراری خواتده شده ممنون میشم راهنمایی فرمایید
اگربازماندگان متوفی که انحصار ورثه نکرده‌اند بعد از سی سال بصورت صلح اموال راکه شامل زمین کشاورزی میشه رابین خودشان بصورت دست نویس واثرانگشت امضا کنن وچندنفر امضا کننده فقط خودشان بوده اند وشاهدی نبوده آیا اینگونه صلح نامه معتبر است
اگر بعد ازچندسال فردی از اعضا به این تقسیم اعتراض کنه قابل پذیرش است
درصورتی که حق اعتراض هم اشاره شده که تا یکسال قابل اعتراض است وبا گذشت چندین سالیک نفر اعتراض کنه آیا شدنی هست؟
بخشی از زمین توسط سایرین معامله وخرید وفروش شده تکلیف آنها چی میشه
تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا بدون انحصار وراثت سمت ندارید ثانیا صلح نامه باید رسمی باشد والا قابل انکار و تردید است از طرف هر مخاطبی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بدون انحصار وراثت سمت ندارید و صلح نامه باید رسمی باشد والا قابل انکار و تردید است.