مشاوره حقوقی رایگان - غصب زمین

سلام وقت بخیر زمین زراعی هست که سند نداره فقط دستنویس هست حدودا 80 سال پیش که جهت جغرافیایی مشخص شده است مثلا از شمال به چشمه از جنوب به کانال از شرق به زمین کامرانی و از مغرب عزیزی ولی متراژ مشخص نیست ولی نقشه هادی و کروکی حدود زمین را مشخص کرده سوال بنده از شما این است که از سمت شرق همسایه دیوار کشیده در زمین ما وادعا میکنه برای خودش هست چطور میتوان شکایت کرد و به چه عنوانی و چه مرجعی مراجعه کنم وراه حلش چه میباشد با تشکر ازشما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام طرح شکایت تصرف عدوانی و استفاده از تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی در امور ثبتی.