مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

باسلام
اینجانب دوسال قبل ازکارافتادگی کلی شدم که در ابتدا کمیسیون های بدوی و تجدیدنظر سازمان تامین اجتماعی پرونده اینجانب را رد کردند که بعداز اینکه دادخواست به دیوان عدالت اداری ارائه دادم در شعبه بدوی و تجدید نظر رای به نفع من صادر شده مبنی بر قراری مستمری از کارافتادگی کلی اینجانب که از آن زمان تا الان قریب به 2 سال طول کشید که من رای بگیرم حالا سوال ام اینه
سازمان تامین اجتماعی باید این بازده زمانی 2 ساله ایام تعلیق شده حقوق ومزایا اینجانب را پرداخت کند چطوری باید پیگیر بشوم که بتوانم آن را وصول کنم .
ممنون میشم پاسخ سوال ام را بدهید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در خصوص آن دوسال در رای دیوان صحبتی نشده، مجددا برای دو سال باید به دیوان شکایت کنید