مشاوره حقوقی رایگان - کنکور99

با سلام و احترام شورای سنجش و پذیرش دانشجو در مصوبه ی قبلی خود اعلام کرده است که کنکور 99 فقط بر اساس دروس نظام جدید طراحی می شود اما این شورا بعد از 6ماه مصوبه ی خود را تغییر داده و مصوبه جدیدی داشته مبنی بر اینکه کنکور99 سوالات هم براساس نظام جدید و هم نظام قدیم می باشد و هر داوطلب باید در نظام آموزشی که فارغ التحصیل شده شرکت نماید به اجبار و باید مسولان این شورا به کرات و چندین مرتبه قبل از مصوبه جدید اعلام نموده بودند که کنکور سراسری99 فقط بر اساس نظام جدید است. با توجه به خلف وعده و عدم توجه به صحبت های رسمی مسولین این شورا، آیا مصوبه جدید شورای سنجش و پذیرش (اجباری بودن نوع نظام امتحانی کنکور99) در دیوان عدالت اداری قابل ابطال هست یا خیر؟ باتشکر

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

درود بر شما هموطن گرامی
به نظر نمیاد بشه در دیوان کاری کرد زیرا
اوّل. هنوز زمان زیادی تا کنکور سال 99 باقیست.
دوّم. تغییر، اصلاح و نسخ مصوّبات عمل غیرقانونی به شمار نمیاد مگر در بازه زمانی نامناسب که به حقوق اشخاص صدمه بزنه.
سوّم. شما میتونید یک دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی به دیوان بدین و شانستونو اتحان کنید چون هزینه زیادی نداره.
موفق باشید