مشاوره حقوقی رایگان - آیا خرجی ندادن شوهر مجازات دارد؟

سلام همسرم از زمان کرونا به درخواست خودم ُخرید منزل را بعهده گرفته و دیگر پول نقد به من نمیدهد . البته ایشون با خانمی صیغه کرده و بیشتر آنجا می باشد. قبل از عید خرید کلی انجام داده ُ ولی برای عید هیچ خرید لباس و ... برای من و دو فرزندش انجام نداده. الان مدت یک ماه است که با دادن 100 هزار تومن پول برای کرایه تاکسی برای رفتن مدرسه بچه ها پول دیگه ای نداده و پیام دادم گوشت و ماهی میخواهم خریدی انجام نداده. (البته دلیلش و خواستم ایشون میگه چون پول کرایه را جای دیگه مصرف کردی) .
البته من در خانه شخصی خود هستم و هزینه برق و آب و پول موبایل و .. را پرداخت میکند و تا چند وقت پیش برای خرید میوه و ... واریزی مستقیم به سوپر یا میوه فروشی انجام می دهد.
من تمام مدت عید با ماشینی که ایشون برامون گرفت به خانه مادرم رفتم و بعد یک هفته دوباره بدون اجازه ایشون از تهران خارج شده و به منزل مادرم رفتم که با پیام ایشون که کلید ها را عوص میکنم من برگشتم و به 110 زنگ زدم که ما را به منزل راه نمیدهد که مامور حق را به ایشان داده و از ایشون خواهش کرد که به منزل برویم . بعد آن بخاطر حرکت ایشون من براشون غذا درست نکردم و حتی سحری و افطار هم نمیدادم با اوجوو اینکه روزه می گیرند .از آن موقع ایشون لج کردند و خریبد انجام ندادند و جواب پیامم را نمی دهند وو به خانه همسر دومش رفته .
آیا میتوانم از دست ایشون بخاطر ندادن خرجی و خرید نکردن لباس و نیومدن به خانه... شکایت کنم؟
یا ایشون میتونه بخاطر بی محلی و ندادن غذا از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مجازات پرداخت نکردن نفقه ترک انفاق نفقه خرجی