مشاوره حقوقی رایگان - بردن فرزندم توسط مادرش

سلام.چند وقته با همسر بخاطر اینکه بدون اجازه من تو تعطیلات نوروز با مادر و خواهراش رفتن مسافرت و پسرمم برده بود دعوا داشتیم.امروز دوباره دعوا بالا گرفت و خانوادشو خبر کرد که اوناهم اومدن طبق معمول اتیش بیار شدن.وقتی زنم و باجناقم سر منو با حرف گرم کردن خواهر زنم زنم کل سندها و طلاهامون رو جمع کردحتی شناسنامه منو پسرم هم براشت و به زور پسرم هم با خودشون بردن.
برای پس گرفتن پسر 11سالم چکار کنم؟
ایا میتونم از خواهر زنم به جرم دزدی شکایت کنم؟
دیگه خسته شدم و میخوام همسرمو طلاق بدم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند پسر 11 ساله با شما است که می توانید دادخواست بدهید.

مرضیه شکری

سرکار خانم مرضیه شکری :

با سلام. شما میتونید دعوای استرداد طفل مطرح بکنید.
برای شکایت سرقت باید شاهد داشته باشید.