مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام . من 34 سالمه و اسمم زینب هست
اسمم رو دوست ندارم ایا میتونم به اسم بهار یا ویدا و یا نوشین و یا فرنوش تغییر دهم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عزیزم تغییر نام های ائمه به دشواری قبول میشود و اگر از طریق اداره ثبت نتیجه ندهد باید دادخواست به دادگاه دهید که معمولا درنهایت رد میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد بدوا از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم توفیق از دادگاه پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در ثبت احوال موافقت نمی کنند مگر در دادگاه به طرفیت ثبت احوال با دلایل محکمه پسند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید و اگر موفق نشدید دادخواست تغییرنام به طرفیت اداره ثبت احوال بدهید