مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های رفت و آمد چک

سلام ساکن شیراز هستم یک چک داشتم از سال 96 که دادگاه اون مربوط به جزیره ی کیش بود و الان به نفع من رفته اجرای احکام . سوال من اینجاست ک آیا میتوانم نسبت به هزینه های رفت و آمد و اقامت و خورد و خوراک و هزینه وکیل در این مدت اقدام کنم؟ و اینکه داخل دادخواست اولیه خودشون اینو لحاظ میکنن یا باید لایحه بفرسم یا کلا باید شکایت جدید ثبت کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در دادخواست قبلی مطالبه نکردی الان باید دادخواست ضرروزیان بدهید ولی بابت ایاب وذهاب نمیدن، پول وکیل وپول کارشناس و هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه را می دن.