مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

باسلام
من دوماه پیش یه پراید ازنمایشگاه خریدم 10میلیون بدهکارشدم که ده روز مهلت گرفتم بپردازم و سند بنامم بخوره این ده روز شدو من پرداخت کردم طرف امروز فردا کردکه تواین یک هفته ماشین دست من بنابه صبقت غیرمجاز درچالوس توقیف شد.الان نمایشگاه میگه وکالتی که از صاحب اصلی داشته گم کرده و طرف برای وکالت دادن ازایشون 18میلیون میخواد.من که اینوسط ضرر اندرضرر کردم چیکار کنم ماشین میخوام دربیارم چیکارکنم.البته نمایشگاه کل سند بونچاق برگه سبز کارت ماشین همه مدارکو تحویلم داده فقط وکالتیکه به نامش هست گم کرده.ایابا مبایعنامه نمایشگاه واین مدارک میشه ماشینو ازپارکینگ دربیارم

پاسخ ها :

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ٫ خیر با مبایعه نامه نمیتونید برای خروج ماشین از پارکینگ اقدام کنید ٫
درخصوص ادعای بنگاه برای گم شدن وکالتنامه مراجعه کنن به دفترخانه ای که اونجا وکالت رو ثبت کردن ،سابقه ی ثبتیش اونجا باقی مونده ، مطالبه ی 18 ملیون برای وکالت مجدد خارج از چهارچوب قانونه و میتونید برای الزام به تنظیم سند اقدام کنید