مشاوره حقوقی رایگان - جعل قولنامه

وقتبخیر
پدرم فوت شدن و بعد از فوتشون همسایه ای ک در یک حیاط سکونت داریم مدعی شده که زمینی از پدرم خریداری کرده و قولنامه ای که2ماه بعد از فوت پدرم ارائه داده فاقد مهر بنگاه.فاقد امضا و اثر انگشت شاهد و همچنین اور و آخر هر خط از بند توضیحات کاملا باز و بدونه علامت ضربدر بوده و فقط امضا و اثرانگشت خریدار و فروشنده موجوده(خریدار هم خود بنگاه دار بوده)و مبلغ هم نقدا نوشته پردخت شده
ضمن اینکه من شک دارم امضا جعلیه .
قولنامه کاربنی رو بهمون تحویل داده و پدرم تا امروز هیچ برگه ای نداشته مبنی بر فروش
و اینکه فقط نصف مبلغ زمین رو پرداخت کرده و مابغی رو نداده
از وکیل پرسیدم گفته فقط میتونم هزینه مابقی بدهی رو با همون مبلغ درج شده درخواست کنم و نمیتونم نصف زمینمو ک پولی پرداخت نکردم مطالبه کنم .
راهنمایی میخواستم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقای وکیل درست گفته در صورتی که معامله صحت داشته باشد اگر شما معتقدید جعلی است میشود معامله را باطل و جاعل را زندانی کرد