مشاوره حقوقی رایگان - قطع سیم کارت

سلام وقت بخیر. وکلای محترم سوالم این بود که دادگاه و شعبه اجرای احکام در چه مواردی می‌تواند سیم کارت دائمی قطع نماید آیا فقط در دعاوی و بدهی مالی سیم کارت قطع می‌شود و یا موارد دیگری هم وجود دارد که اجرای احکام دست به قطع سیم کارت بزند و پیامک قطع سیم کارت ارسال کند

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی دارد ولی عمدتا در دعاوی و بدهی مالی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای قطع سیم‌کارت حتماً باید دلیل موجه محکمه پسند وجود داشته باشد و حتماً با نظر مرجع قضایی باشد نوع موضوع تفاوتی ندارد مهم استفاده غیرمجاز یا خلاف از سیم کارت است