مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

سلام وقتتون بخیر
ببخشید من دختر 19 ساله هستم و برای تحصیل میخوام به خارج از کشور مهاجرت کنم
اما متاسفانه پدرم بهم میگن این اجازه رو بهت نمیدم از کشور خارج بشی و ممنوع خروجت میکنم ، حق نداری بری، میرم شکایت میکنم و...
متاسفانه پدر بنده موتاد هستند و مواد مخدر مصرف میکنند ، سرکارشون هم ول کردند و نمیرن و مشکل اعصاب دارند
و من برای تحصیلم حتما باید برم ، همه چی هم جور کردم، اما ایشون هر دفعه تهدیدم میکنند و چون مریض هستند طرز فکرشون نسبت به خارج منفی هست
بارها باهاشون صحبت کردم زیر بار نمیرن همونطور که گفتم بیمار هستن
با اینکه بازم سنم قانونی هست ولی میترسم نزارن برم

به نظرتون چیکار کنم ؟ میتونم برم مشکلی ایجاد نمیشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید