مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

درود وقت بخیر
سال89سند ملکی در قالب مشارکت در ساخت به نام سازنده منتقل شد و ایشان غیر قانونی به شخص ثالث منتقل نمود. در همان زمان من توافقی با مالک اول نمودم مبنی بر اینکه اگرچنانچه پس از پیگیری قضایی موفق به برگرداندن سند بنام ایشان بشوم، زمین را به نام من منتقل کند که منتهی شد به تنظیم صلحنامه بین من و مالک اول درسال94 مبنی براینکه زمین مذکور را با تمام حقوق به من صلح کرده است. در تاریخ تنظیم صلح‌نامه، سند بنام شخص ثالث بوده و نه مالک اول و حالا پس از7سال حکم به ابطال سند و انتقال به نفع مالک اول صادر شده.آیا صلحنامه تنظمی معتبره و با استناد به آن میتونم سند به نام خودم بگیرم؟یا اینکه مالک میتونه بزنه زیر صلحنامه؟
توضیح اینکه زمین مشاع بوده و امضای شرکا نیز به عنوان شهود و اعلام رضایت در صلح نامه درج شده!
یک‌ دنیا سپاس از توجهتون شاد و سعادتمند باشید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است