مشاوره حقوقی رایگان - بحث طلاق

با سلام و عرض ادب خدمت ...وکلای محترم و تشکر از دادراه...
سوالم اینه که بنده و همسرم در تهران زندگی میکنیم(جدا از هم!!) و طی مسائلی به مشکل خوردیم ...ایشون دادخواست طلاق از یکی از شهرهای مرزی استان آذربایجان داده و وقت رسیدگی دادند!
سوالم اینه با توجه به عدم تمکین همسرم و حتی نداشتن حق طلاق !!!
آیا رفتن من به این دادگاه ضروری هست؟
در ضمن ایشون در تهران زندگی میکنند و حتی در اینجا مشغول به کار هستند!!!

با تشکر از دوستان وکیل

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یا باید یروید یا وکیل بگیرید