مشاوره حقوقی رایگان - روال پیگیری آراء قطعی صادره دیوان عدالت اداری چگونه است؟

با عرض سلام
دیوان عدالت اداری بعد از آنکه هیأت حل اختلاف اداره کار به درخواست بازگشت به کار اینجانب وقعی ننهاد، پس از شکایت و شکایت مجدد، مطابق قوانین موجود، رأی اعاده به کار اینجانب را رأسا صادر نمود. پرسش اول آنکه در رأی صادره دیوان عدالت اداری برخلاف ماده 67 آیین دادرسی کار درباره حق السعی (و حق بیمه) ایام بلاتکلیفی اظهار نظری نشده است! در این باره چه باید کرد؟
و دوم اینکه روال پیگیری آراء قطعی صادره از دیوان عدالت اداری چگونه می‌باشد؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیوان صرفاً اعاده به کار شما را رای خواهد داد و در خصوص حق السعی و حق بیمه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید مجدد پیگیری و طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود