مشاوره حقوقی رایگان - به اجبار از کارگر امضا گرفتن

با سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز.
بنده حدود 41 ماه به عنوان نگهبان در اداره کل ... بصورت 24 ساعت کار 48 ساعت استراحت مشغول بودم. که این موسسه قبل اینکه حقوق بنده را واریز کنن به اجبار از ما امضا میگرفتن که بخاطر بیمه هست و سایر .ولیکن بعداز شکایت به اداره کار بابت حقوق کم و عیدی و سنوات ، متوجه این شدم که امضایی که به اجبار میکردیم این بوده که هر ماه به صورت نقدی مساعده گرفتم و حتی عیدی و سنوات هم نقدی گرفتم و اقرار کردم و اثر انگشت و امضا کردم. متاسفانه کارشناس اداره کار به بنده گفته که امضا کردین هیچ کار نمیتونم بکنم و ناامید شدم حدود 4 سال حق بنده رو خوردن که حدود صد میلیون به بالا هست آیا شکایت بنده به نتیجه می‌رسد خیلی بزرگواری میکنید که جواب می‌دهید ممنونم از شما.

پاسخ ها :

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

سلام اگر سفید امضا .از شما امضاء گرفته باشند و کارشناس تشخیص دهد سفید امضا بوده است امکان موفقیت شما بالا میرود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتوانید اجباری بودن امضا را اثبات کنید میتوانید حقوق خود را مطالبه کنبد