مشاوره حقوقی رایگان - سابقه استعلام

سلام
جهت تصدی پست بخشدار معرفی شد دوهفته بعد از اداره اطلاعات فراخوانده شده که گفتن به دلیل مستندات موجود با چند خانم ارتباط نامتعارف داشتی(از طریق واتساپ...) ازسالهای قبل و تا مدتی پیش.....
فرد معرف خوشنام وهییییچ گونه سابقه کیفری/قضایی/مالی.... اصلا ندارد.فقط تنها مشکلش همین ارتباطات بود که به نحوی وابستگی و عادت شده براش....
بعد از اظهار پشیمانی و شوکه شدن همونجا تعهد داد که ازاین تاریخ هیچ ارتباطی با هیچ نامحرمی نخواهم داشت و علت تعهد کتبی هم اتمام چنین روابطی در زندگی شخصی بوده است چون درجامعه و محیط بسیار مودب بوده وهست.

حالا ایشان پشیمان واقعی شده و کاملا متحول گردید سوال اینه این سو سابقه محسوب میشه؟ و بعد چند ماه مجدد استعلام ایشان قابل قبول هست؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

استاد عزیز ضمن تشکر از پاسخگویی
با توجه به اینکه جواب استعلام منفی بود مجدد کی میتونن برای تصدی پست جدید استعلام بگیرن و اداره اطلاعات پاسخ مثبت دهد(چون بعد از تعهد کتبی کلا ایشان متحول شد و توبه کرده است)

پرسشگر :

سلام
آیا کارکنان قراردادی که به آموزش و پرورش انتقالی می گیرن شامل رتبه بندی می شوند؟

سوء سابقه