مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند خوانده پس از طلاق

با سلام.من و همسرم قراره که فرزند خوانده بگیریم. شرایط رو میدونم. سوالم اینه که اگه به دلایلی بعدها من و شوهرم از هم جدا بشیم، تکلیف این بچه چه خواهد بود؟ آیا دادگاه بچه رو به من میده یا به شوهرم. چون اولا میخوایم دختر بگیریم و ثانیا خودم تمکن مالی دارم. کارمند هستم و مدرک دکترا دارم. میخوام حتی در صورت طلاق، باز هم این بچه رو نگه دارم. با تشکر..

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

حتی دختران مجرد بالای 35 سال نیز می توانند تحت شرایطی فرزند خوانده ،قبول کنند