مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

سلام زوج هستم پسرم 5/5 ساله دارم که مادرش حدود 1 ماه بدون دلیل موجه خانه را ترک کرده و میگوید دلم در جای دیگریس باید طلاقم دهی و من هم گفتم برای مهرت اقدام کن پرداخت میکنم اما طلاق نمیدم که تهدید کرد خودکشی میکنم و سابقه هم دارد و نامه خودکشی با اثر انگشت خودش هم موجود هست و حالا میگوید میخواهم اقدام کنم حضانت فرزند بگیرم قبل از طلاق هم بچه باید با مادر زندگی کند؟ میتوانم روی نامه خودکشی و سابقه خودکشی که دارن اقدام کنم برای عدم صلاحیت؟ چند وقت زمان میبرد تا بتواند حضانت فرزندم را قبل از طلاق بگیرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر هستش هرچند اگر مادر جدا زندگی کند اما شما می‌توانید عدم صلاحیت ایشان را در دادگاه خانواده اثبات کنید و صرفاً برای مادر یک حق ملاقات آنهم با شرایط خاص و ویژه ایجاد می‌شود چرا که حق ملاقات را تحت هیچ شرایطی نمی توان از والدین سلب

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت فرزند تا7سالگی با مادر است اگر سابقه خوئدکشی ودارای پریشان حالی است به استناد پرونده پزشکی واقرار طرف بله می توانید عدم صلاحیت مادر را از طریق دادگاه اقدام نمایید زمان غیر قابل پیش بینی است بستگی به خحجم پرونده های شعبه رسیدگی کننده دارد