مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دیوان عدالت اداری

آیا برمبنای ماده 10، دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی به اعتراضات نسبت به آرای قطعی دیوان محاسبات کشور (که یک دادگاه اداری محسوب میشود) را دارد یا خیر؟ لطفا دلائل را بفرمایید

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. اگر قانون یا مقرره خاصی در مانحن فیه وجود نداشته باشد، بنا بر اصل صلاحیت عام دیوان عدالت اداری به عنوان عالی ترین مرجع قضاوتی اداری جاری می گردد. وانگهی وفق اصل 173 و قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری 1392، دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع رسیدگی به شکایات مردم علیه دولت می باشد