مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب بانکی

با عرض سلام و خسته نباشید، اینجانب در مورخ 97/12/18 فهمیده حساب بانکی ام هک شده از طریق رمز دوم و تحت سیطره افرادی ناشناس قرار گرفته که مبالغ کلاهبرداری و ... را به حساب بنده ریخته و سریعا آن را منتقل و به حساب های افراد دیگری واریز و دوباره انتقال میدهند که چندین نوبت انتقالی میدهند برای نگذاشتن ردی از خود اینجانب به علت قطع بودن اس ام اس بانک در طول مدت 20 ماه سربازی و سرباز بودن موضوع را ظرف مدت 2 ماه هک شدن فهمیده و در همان روز 97/12/18 حساب خود را مسدود و به پلیس فتا شهرستان محل سکونت اطلاع داده و شرح کامل موضوع را نوشته و دفترچه مرخصی های بنده نیز موجود است. که تمامی انتقالی ها از طریق موبایل و اینترنت بوده. و مبالغی که از حساب بنده رد شده و واریز و انتقال داده شده حدودا 2/000/000 تومان است. و در حال حاضر دو شاکی از شهرستان مشهد وجود دارد و من در یکی از شهرستان های استان مرکزی سکونت دارم میخواستم ببینم میتوان اثبات کرده کار من نبوده و پلیس فتا شهرستان محل سکونت آیا کمکی میتواند کند تا حقی پایمال نشود. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله دستگاه های که این انتقال هارو انجام داده کاملا قابل شناسایی است