مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج فرزند سپاهی با افراد خارجی

آیا میشود فرزندان سپاهی با افراد خارجی مثلا از کشور ترکیه ازدواج کنند؟ برای شغل پدر مشکلی ایجاد نمیشود؟ ویا میتوانند برای اقامت به کشور ترکیه بروند؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام . افراد نظامی و خانواده ایشان با توجه به حساسیت پست شخص نظامی برای خروج از کشور و ازدواج باید با اطلاع حفا یا سازمان حفاظت باشد.
چون موضوع درون سازمانی است بهتر است ایین نامه داخلی رامطالعه نمایید