مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت در هسته گزینش

با سلام بنده نزدیک دو سال هست که در یکی از واحدهای علوم پزشکی مشغول به کارم، بندهچند سال پیش به مدت یک سال اعتیاد به مواد مخدر نوع تریاک داشتم
بنده قبل از اینکه استخدام علوم پزشکی بشم زیره نظره پزشک ترک کردم، دو ماه پیش از بنده آزمایش عدم اعتیاد گرفتن که متاسفانه مثبت شدم، ناگفته نماند که من با دستور پزشک متادون مصرف میکنم و حالا بعد از دو ماه بلاتکلیفی هسته گزینش بنده و رد صلاحیت کرده، ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید که چه کاری باید بکنم تا نظره گزینش رو جلب کنم....

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام سوال شما پاسخ حقوقی یا توصیه حقوقی ندارد چون از مراحل و شرایط استخدام عدم اعتیاد هستش