مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان عدم تحویل پیش خرید خودرو

سلام . بردار من از فردی کامیون وارداتی مدل 2018 پیش خرید کرده به طوری که برادر من پول رو واریز میکنه و فروشنده باید طی پانزده روز کامیون را در بازرگان تحویل بدهد ، فروشنده با بهانه مختلف اعلام میکنه که نتوانسته در این 15 روز کامیون را از اروپا خریداری کند چند روزی مهلت دادیم که خریداری کند باز گفت که خرید نکرده است . با توجه به قانون واردات کامیون، کامیون های سه سال ساخت می تواند وارد کشور شود و بعلت نزدیک بودن کریسمس و دیگه نمیتونست کامیون 2018 وارد شود ، بر این اساس دوباره برادر من با فروشنده قردادی را امضا میکند که مدل کامیون را به 2019 تغییر می دهند و طی 15 روز تحویل داده شود (این قرارداد رو به ما ندادند) باز الان فروشنده می‌گوید که خریده ولی بعلت تعطیلات کریسمس نمی تواند کامیون را ارسال کند بعد از تعطیلات میگه که ماشین را نخریده است و باید دوباره منتظر باشید .‌
‌قرارداد در نمایشگاه کامیون با سربرگ نمایشگاه، تنظیم شده به جز واریز پول و تحویل در 15 روز چیز دیگری گفته نشده است تنها در یک خط ،تایپ شده ، در مورد خسارت و ضرر و زیان به صورت کلی صحبت کرده است ‌

به نظرتان چیکار کنیم منتظر باشیم یا شکایت کنیم؟‌
‌‌
در این معامله دو بار قرارداد امضا شده است ملاک عمل کدام خواهد بود ؟ ‌

آیا به ما ضرر زیان تعلق میگیرد؟ چون الان با همان پول نمیشه ماشین خرید ​
‌‌
لطفا راهنمایی کنید با کلی وام و فروش تمام زندگی، پول این را جور کردیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام موضوع نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید،،ضمن اینکه شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل تقدیم نمایید