مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات سم پاشی مشاعات ونابودی موش در حیاط وانباری های ساختمان

سلام مالک یکی از 14 واحد اپارتمان هستم که واحدی که در ان ساکن هستم ساختمان جنوبی است و1000 متر زمین ساختمان است و14 واحد در ان بنا شده وهمه ساکن هستند واحدی که در ان ساکنم در طبقه همکف وروبه حیاط قرار دارد البته به جز واحد من یک واحد دیگر هم روبه حیاط است و مابین این دو واحد راهروی انباری ها وتعداد 12 واحد انباری وجود دارد که مشرف به واحد ما و همسایه میباشد اخیرا در حیاط ساختمان موشی دیدم و جدیدا در سقف کاذب
بالای سرویس بهداشتی سر وصدای موش شنیده و واقفم ولی در خود واحد هرگز موشی نیامده و احتمالا این موش از کنار لوله کشی عمومی روگذر از انباری وموتور خانه که به طبقات کشیده شده و از جنب دیوار واحدی که در ان ساکن هستم عبور کرده واصلا اطرافش با سیمان وگچ پر نشده وسالها باز بوده به سقف
کاذب محل زندگی من هم راه پیدا کرده وباعث
نگرانی من شده سوال ایا هزینه سمپاشی وطعمه گذاری وانهدام موش با توجه به این که در مشاعات مثل حیاط توسط من وواحد همسایه دیده شده به عهده تمام مالکین میباشد یا خیر
لطفا راهنمایی بفرمایید سپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی لذااز مشاورتلفنی سایت بهره جویید