مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تخریب

سلام وقت بخیر خاستم بپرسم قرار جلب به دادرسی معناش چیه؟ اینو تو دادسرا دادیار ابلاغ کرده بهم
از جهتی دیگر تو ابلاغیه نوشته قرار منع تعقیب صادر کرده خواستم ببین این دو چیز معناش چیه ممنون میشم اگه راهنمایم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام نظر دادرس از دو حالت خارج نیست یا از نظر او متهم ، مجرم است و یا نیست اگر از نظر او متهم مجرم بود قرار جلب دادرس و اگر مجرم نبود قرار منع تعقیب صادر می کند. اینطور که بنظر میرسد شما نسبت به یک اتهام مجرم شناخته شدید و برای اتهام دیگر مجرم نمی باشید.