مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از مادر

با سلام
مدت دو سال است که با طلاق توافقی از همسرم جدا شدم و حضانت دختر 7ساله و پسر 6 ساله رو به همسرم دادم با حق ملاقات هفته ای 24 ساعت و وکالت حضانت محضری هم دادم
هم اکنون دخترم 9سال تمام داره و پسرم 8سال و من مدت یکسال است که ازدواج کردم همسرم از وقتی فهمید ازدواج کردم شروع کرد به تحریک بچه ها علیه و مدت 3ماه است که بچه ها رو ملاقات نداد و با پیگیری من و اجراییه و شکایت کیفری محکوم به پرداخت 500 هزار تومان جریمه شد و حالا تازه یک جلسه پسرم رو برای ملاقات به مرکز مهر خانواده آورده و پسرم رو طوری آماده کرده بود که پسرم تمایلی به ملاقات نداشت سوالم این است میتونم با این حکم دادگاه که جریمش کرده مستند به ماده41 قانون حمایت از خانوده دادخواست سلب حضانت برای پسرم بدم ؟ شانسش چقدره که قاضی سلب حضانتش کنه؟ ضمن اینکه برای دخترم هم حکم گرفته چون 9سال تمام داره به سن بلوغ رسیده تمایلی به ملاقات نداره.
ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید