مشاوره حقوقی رایگان - از همسرم درخواست اجازه برا ازدواج مجدد

باسلام خواهشن هرکدام از وکلا اینوخوند سریع جوابمو بده بنده از زنم اجازه خواستم برا همسر جدید ولی باکمال بی ادبی گفت من 25سالمه میرم ازدواج میکنم واز خونه اخراجش کردم ولی مبلغ پولی بعنوان نفقه به کارت بانکی به نام خودش ریختم بعدطی تماس تلفنی باهمسرم. مادرش گوشیو ازش میگیره میگه براچی دخترمو اذیت میکنی گفتم از دختر بی شعورت سوال کن گفت بی شعور خودت وجدآبادته.وهمچنین برادرش میگه سر15روز خواهرمو شوهر میدم. خواهرش میگه توکه زن جدید میخوای بگیری شاید خواهرم کسی رو تو زندگیش داشته باشه برا ازدواج مجدد یاجلو خودش بعضی از وقتا که دعوا داشتیم میگن طلاق دخترمون میگیریم سر سه ماه ده روز شوهرش میدیم بجای اینکه بزنن تودهن خواهرشون بگن توکه شوهر داری بیجامیکنی که دنبال شوهر جدیدی مدام پشت بانی ازش میگیرند. ولی من = از زمانی که خودش و خانوادش بهم بی حرمتی وفحش به خانوادم دادن از خونه انداختمش بیرون ولی چندسال پیش خودش از منزلم به خانه پدریش رفت و دادگاه شکایتش کردم وبرگ شکایت هم موجوده. سوال آیا مرد از نظر دین واسلام حق درخواست زن مجدد با اجازه همسر راندارد. سوال .آیااسلام به زن شوهر دار اجازه داده که داخل رو شوهرش بگه 25سالمه میرم ازدواج میکنم که با این حرفش من یه مرد دیگه رو در کنارش احساس بکنم. که باتحریک خانواده پدریش داره بلا سرم میاد که من بهمین خاطر بگم میخوام ازدواج بکنم. آیا از لحاظ قانون همسر وخانوادش قابل مجازات هستن که میگه 25سالمه ازدواج میکنم یافحش به خانوادم میدن یاتحریکش میکنن که منم به غیرتم بربخوره

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فحاشی و توهین با مدرک قابل شکایت است بقیه موارد نیاز به بررسی و گفتگو است