مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان

با سلام
اگر بیمه گذاری با جعل عنوان و جا زدن یک فرد ایرانی به جای یک افغانی غیرمجاز سعی در دریافت خسارت از بیمه های مسئولیت داشته باشد و مسئول پرداخت خسارت هم متوجه این خطا بشود و به شرط اینکه مقداری از خسارت دریافتی را شخص بیمه گذار به مسئول پرداخت خسارت پرداخت نماید( در واقع یک جور توافق برای کلاهبرداری از شرکت بیمه) و در این حین بازرس شرکت بیمه متوجه این مسئله جعل عنوان بشه و بگه که چرا پرونده مونده و باید بسته بشه و چنین چیزی چرا تا ب حال طول کشیده و...حالا سوال اینجاست که مسئول پرداخت خسارت به بیمه گذار گفته که بیا بنویس که من میخواستم جعل عنوان کنم و خسارتی که حقم نبوده رو بگیرم و حالا طلب بخشش میکنم و...و گفته اگر نیای این دست خط رو بدی تو رو به واحد حقوقی شرکت ارجاع میدیم...الان سوال اینه آیا این خواسته از طرف اون آقای مسئول چیز قانونی ای هست؟ الان کار درست چیه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر ،قصد دارند از شما اقرارنامه بگیرند تا پیرو ان شکایت جعل مطرح کنند