مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم ارثیه پدری

اگر پدری در زمان حیاط ملکی را بصورت قولنامه عادی یا فروشنامه عادی به یکی از فرزندان پسر بفروشد ولی وجهی دریافت نکند ایا توسط سایر وارثین وبا کمک دادگاه میشود قولنامه را باطل واگر سندزده باشد انرا اقاله یت باطل کرد؟ و ایا این امر با استعلام محلی و گواهی شورای محل درپاورقی قولنام قابل اثبات هست که این فروشنامه سوری بوده ووجهی بین پدرو پسر مبادله نشده است؟ و ایا اگر پدردربانک سپرده داشته باشد نباید بصورت مساوی بین وارثین تسقسیم شود؟ وگر پدر به فرزند پسر سفارش کرده باشد که قسمتی از اموال بعداز فوت پدر به دختران میرسد قانتونیست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات دعوا بر عهده مدعی است.صوری بودن باید به اثبات برسد .