مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

باسلام
حکم جلب خانمی را دارم به علت بدهی مالی.ایشون رو به هیچ وجه نمیتونم پیدا کنم.فراریه و اقوامشون اعلام کردن منزلش کیش یا کرمان هست.کد ملی ایشون روهم مسدود کردم.به خاطر اینکه به حقم برسم باید خودم پیداش کنم
خواستم بدونم راه حلی هست که بتونم پیداش کنم.مثلا از طریق شماره تلفن همراه و پیگیری تماس و یا چیز دیگه...
چون شکایت شخصی هست و دولت پیگیر نیست.اگه دولت پیگیر بود یک روزه از طریق پلیس آگاهی پیدا میشد.ولی شکایت بنده شخصیه
لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما باید با اخذ حکم جلب شخصا پیگیر شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید