مشاوره حقوقی رایگان - ارث در زمان حیات

من کاریو شروع کردم و از خانواده خواستم که یک مقدار پول برای کمک به من بدن که کارم رو بهتر اداره کنم
ولی خانواده از دادن پول امتناع میکنند
خواستم بدونم راهی هست بتونم از سهم ارث که نه حتی یک چهارم ارث من رو هم بدن من هیچوخ هیچ پولی و ارثی نمیخوام
فقط یک مقدار پول برای ضرر نکردن میخام با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر تان در قید حیات باشند نمبتوانید ادعایی در مورد ارث داشته باشید مگر انکه ایشان به خواست خودشان سهمتان را وصیت کنند و یا در قالب عقود دیگر به شما دهند. مثل صلح، هبه ، ....
اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارید تماس بگیرید