مشاوره حقوقی رایگان - اغفال زن شوهردار

سلام علیکم
همسر بنده با یک نفر رابطه داشته و به آن اعتراف کرده. می خواستم ببینم می توان از آن فرد شکایت کرد؟ و آیا در صورت ثابت شدن مجازاتش چیست و در صورتی که ما نتوانیم ثابت کنیم آیا مجازات می شویم؟
لیست اس ام اس ها را می شود گرفت یا نه؟ همچنین مکالمات تلگرامی اگر خط به نام فرد دیگری باشد ولی زن اغفال شده آن را بپذیرد؟
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و اغفال زن شوهردار ممکن نیست و زن شوهردار چرا باید اغفال شود؟
اغفال در خصوص دختر غیر رشید میتواند مطرح شود نه زن بالغ شوهردار