مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه ملک

سلام علیکم. خدا قوت

یک واحد آپارتمان رو 11 ماه قبل اجاره دادم ولی مستاجر الان 4 ماهه اجاره نداده و مطمئناً این ماه هم اجاره های معوقه رو پرداخت نخواهد کرد. پول رهن هم فقط به میزان کل اجور معوقه است . البته اجاره های ماههای گذشته را نیز بعد از ارسال اظهارنامه پرداخت کرده است.

با توجه به اینکه یه ماه به انقضای مدت قرارداد باقی مانده قصد دارم در پایان مدت قرارداد ، دادخواست تخلیه بدم. آیا می تونم با ارائه یه دادخواست هم تقاضای تخلیه فوری و هم اجور معوقه رو بدم؟
اگه دادگاه دستور واریز رهن بحساب دادگستری رو بده می تونم اجور معوقه رو از محل رهن واریزی بحساب دادگستری ، تهاتر کنم یا باید برای تخلیه و اجور معوقه ، دادخواست های جداگانه بدم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنین.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.