مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مطالبات از يك شركت خصوصي كه كارفرما بوده و خودش كار از شركت ... ... گرفته بوده است

تاريخ ٩٥/٠٦/١٥ قرارداد آسفالت محوطه تانكرهای نفت را انجام داده و تاريخ ٩٥/١٠/٣٠ تحويل موقت شده مبلغ ٥٤٤ ميليون تومان مطالبات از شركت ... ... كارفرما دارم از پرداخت خودداری میكنه و مرتب اين ماه و آن ماه مي كنه مبلغ مطالبات از صورت وضعيت قطعی و ٥درصد اوليه حسن انجام كار است چگونه طلب و سود حاصل از ديرپرداخت را مطالبه كنم؟

با احترام ... ... شخص حقيقی طرف قرارداد

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در ابتدا اظهارنامه بفرستید در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت شرکت کارفرما و با جلب نظر کارشناس مطرح نمایید

یک وکیل

همکار محترم سرکار خانم جرجانی پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم