مشاوره حقوقی رایگان - گزارش کارشناس و اداره ثبت

باسلام، در جواب استعلام نامه دادگاه اداره ثبت نوشته که قطعه زمین مسکونی در مسیر کوچه و خیابان قرار گرفته و از بین رفته است و دیگر وجود خارجی ندارد در حالی که این خیابان و کوچه از چند سال قبل وجود داشته و الان هم وجود دارد و هیچ تغییر ظاهری نکرده و شماره قطعه را عوض کردن و مثلا شده قطعه80 و81 یعنی بغل قطعه 40 پریده به 80 و81 در دادگاه حقوقی چگونه به قاضی این موضوع را اثبات کنم و در صورت ارجاع به کارشناسی وضعیت چند سال قبل و وضعیت موجود فعلی گزارش بشه که آیا واقعا تغییر صورت گرفته یا نگرفته و زمین سر جای خودش هست و خوانده شماره قطعه را تغییر داده و بعد از فروش به من به فرد دیگری فروخته و اسناد آن را هم انتقال داده است برای احقاق حقوق خود با چه دادخواستی اقدام بشه ؟؟ 1- دادخواست اثبات مالکیت و خلع ید و مطالبه ایام اجرت المثل تصرف ؟؟ 2- یا مستحق للغیر در آمدن مبیع و پرداخت ثمن معامله به نرخ روز با جلب نظر کارشناس،؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
باید مدارک شما را دقیق بررسی نمود تا راه حل مناسب را پیشنهاد داد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست باید مدارک خود را جهت بررسی ارسال کنید تا پاسخ مناسب به شما ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.