مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و ضرب و شتم

سلام یه پسر 25 ساله دارم زن عقد کرده هفت ماهه اومده تو خونه من بازنش نزاشته من تادم در برم زندانی کرده دخترم میفرستم مایحتاج زندگی رو بخره که اونم نمیزاره بره هردوتامونه کتک میزنه فحاشی میکنه میگه میکشمتون تورو خدا راهنمایی میخام در ضمن پدر نداره دارم میمیرم از دستش راه قانونی چیه ؟؟؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام کلیه ی مواردی که گفتید قابل شکایت کیفری است و می توانید علیه ایشان بابت توهین ، تهدید ، ضرب و جرح از طریق دفاتر خدمات قضائی شکایت کیفری طرح نمایید همچنین اگر همسرشان نیز در موارد مذکور با ایشان همکاری عملی می کند ، علیه ایشان نیز می توانید به عنوان مشارکت در جرم شکایت کرده و اگر همسرشان همکاری عملی نکرده ولی زمینه ی موارد مذکور را مهیا می کند ، می توانید علیه ایشان به عنوان معاونت در جرم شکایت کنید موفق باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بابت توهین وضرب وجرح ابتدا با110تماس تا صورت جلسه شود وبعد شکایت مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید