مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رای داور

سلام خدمت وکلای عزیز. قرارداد پیش خرید یک واحد آپارتمان بین بنده و سازنده بسته شده و در یکی از بندهای قرارداد داور تعیین شده است. اختلافی بین بنده و سازنده پیش آمده که منجربه رای داوری گردیده است ولی در قرارداد تعیین نشده که ابلاغ رای داوری چگونه باشد. و داور محترم رای خود را از طریق دفاتر قضایی به طرفین ابلاغ کرده است. حال سوال بنده این است که طبق ماده 485 قانون آئین دادرسی مدنی:
چنانچه طرفین در قرداد داوری طریق خاصی برای ابلاغ رای داوری پیش بینی نکرده باشند، داور مکلف است رای خود را به دفتر داداگاه ارجاع کننده دعوا یا دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوا را دارد تسلیم نماید.
دفتر دادگاه، اصل رای را بایگانی نموده و رونوشت گواهی شده آن را به دستور دادگاه برای اصحاب دعوا ارسال می دارد. با توجه به این ماده قانونی داور که رای را از طریق دفاتر قضایی ارسال کرده درست هست یا خیر؟ اگر اشتباه هست چگونه باید از طریق دادگاه اقدام نمایید. ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اصولا ارسال اظهارنامه از طریق مجتمع قضایی مربوطه انجام میشه و به منزله ابلاغ از طریق دادگاه است.